Velkommen til Julie og Alida

I begynnelsen av 2019 styrker SOLA staben ytterligere med to dyktige medarbeider - en arkitekt/urban designer og en praktikant. Vi ønsker Julie og Alida hjertelig velkommen!


Julie Guiraud er fransk og har bachelor i arkitektur fra National Superior Architecture School of Montpellier, og mastergrad i arkitektur med spesialisering i urban design og landskapsarkitektur fra Arkitekthøyskolen i Aarhus.

Julie har arbeidserfaring fra både Danmark og Frankrike. Hun har jobbet med ulike prosjekter og skalaer, fra små byromsprosjekter til store områdeutviklinger.

Julie er lidenskapelig interessert i landskapsarkitektur og effekten av bærekraftige intervensjoner på samfunn og hverdagsliv. Hun mener at bevisstheten rundt bærekraft og miljø i Skandinavisk arkitektur og landskapsarkitektur er kommet langt, og gleder seg til å utforske dette videre hos SOLA.

#

Alida Buch Hansen er student i landskapsarkitektur ved Universitetet i København, og vil være praktikant hos SOLA frem til sommeren. Som praktikant vil hun bidra i den daglige aktiviteten på kontoret, og hjelpe oss med både små og store prosjekter.

I praktikantperioden skal hun også gjennomføre bacheloroppgaven, som skal trekke synergier fra en eller flere av SOLAs prosjekter. Dette vil gjøre bacheloroppgaven både realitetsorientert og tidsriktig.

#